Στη Λάρισα το Πανελλήνιο Κυπέλλο Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (beach racket)

Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Κυπέλλου 2022, Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Beach Racket), αποφασίστηκε από την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ., μετά από την πρωτοβουλία μας να διεξαχθεί στην Λάρισα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), έχοντας την τεχνογνωσία να διεξάγει μια αθλητική εκδήλωση αυτού του μεγέθους, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Λαρισαίων την αγωνιστική, του Πανελλήνιου Κυπέλλου.
Στην αθλητική συνάντηση θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες, σωματείων της Ένωσης από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά διεξάγεται ένας τέτοιος αγώνας στη Λάρισα. Είναι μία πρωτοβουλία του Α.Ο.Ξ. Λάρισας προκειμένου το άθλημα της αντισφαίρισης ξυλορακέτας να γίνει γνωστό στην πόλη μας.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου 2022, στη Δημοτική Πισίνα στη Νεάπολη.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγώνες στις κατηγορίες Δυάδες Ανδρών, Δυάδες Μικτές, Τετράδες Ανδρών και Μικτές Τετράδες.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα καταγραφής ταχύτητας, βαθμολόγησης και εξαγωγής στοιχείων της MobiXeyes, που κατέχει ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας.
Βασικός σκοπός της διοργάνωσης, είναι η ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητών και των αθλητριών μέσα από την αυτή την αθλητική δράση, ευγενούς άμιλλας και του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’.
“Προσκαλούμε όλο τον κόσμο, καθώς και οι λάτρεις της ξυλορακέτας, να παραβρεθούν στην παραπάνω αθλητική εκδήλωση στην Δημοτική Πισίνα της Νεάπολης όπου θα έχουν την δυνατότητα αυτό το διήμερο, να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν το άθλημα την αγωνιστικής ξυλορακέτας, καθώς και την επίδειξη των ικανοτήτων των αθλητών/τριών που θα συμμετάσχουν”.

Πρόγραμμα διεξαγωγής Αθλητικής Συνάντησης Πανελλήνιου Κυπέλλου Beach Racket 2022 A.K. Δημοτικής Πισίνας Νεάπολης Λάρισας
Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

12:45 έως 15:00 Προκριματικοί αγώνες Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Beach Racket κατηγορίας Δυάδων Ανδρών.
15:00 έως 16:00 Διάλλειμα
16:00 έως 17:00 Τελικοί αγώνες των 4 ομάδων που θα προκριθούν με την καλύτερη βαθμολογία, για την ανάδειξη του κυπελλούχου Συλλόγου με τις θέσεις 1 έως 3.
17:00 Λήξη αγώνων αθλητικών συναντήσεων πρώτης ημέρας.
Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
10:45 έως 12:00 Προκριματικοί αγώνες Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Beach Racket κατηγορίας Μικτών Δυάδων.
12:15 έως 13:00 Διάλλειμα
13:00 έως 14:00 Τελικοί αγώνες των 4 ομάδων που θα προκριθούν με την καλύτερη βαθμολογία, για την ανάδειξη του κυπελλούχου Συλλόγου με τις θέσεις 1 έως 3.
14:00 έως 16:00 Τελικοί αγώνες Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Beach Racket κατηγορίας Τετράδων Ανδρών, για την ανάδειξη του κυπελλούχου Συλλόγου με τις θέσεις 1 έως 3.
16:00 έως 17:20 Τελικοί αγώνες Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Beach Racket κατηγορίας Μικτών Τετράδων, για την ανάδειξη του κυπελλούχου Συλλόγου με τις θέσεις 1 έως 3.

17:20 Λήξη αγώνων αγωνιστικής Πανελλήνιου Κυπέλλου 2022, με την ολοκλήρωση όλων των κατηγοριών.
17:30 Ομαδική φωτογράφιση όλων των αθλητών – αθλητριών.

18:00 Απονομές, Κυπελλούχων συλλόγων και Μεταλλίων για τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες που θα επιτύχουν υψηλή κατάταξη, για τις τρεις πρώτες θέσεις και των τεσσάρων κατηγοριών, από τους προσκεκλημένους εκπροσώπους φορέων Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Λαρισαίων και της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και υπό την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος