Στη Διοίκηση του ΕΛΓΑ το πόρισμα για την ακαρπία των ελαιοδένδρων στον Δ.Τεμπών

Εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση για την πορεία της διαδικασίας των εκτιμήσεων πληγέντων αγροτών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών από τον όψιμο παγετό του Μαρτίου, αλλά και την πρόσφατη χαλαζόπτωση που χτύπησε την περιοχή, ευτυχώς σε μικρή έκταση, είχε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, κατά την συνάντησή του στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου, με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας κ. Σπύρο Σπυρόπουλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα που αφορά την ακαρπία των ελαιοδέντρων 2021, όπου ο Δήμαρχος ενημερώθηκε ότι το πόρισμα της επιτροπής έχει σταλεί στην Διοίκηση του ΕΛΓΑ στην Αθήνα και αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μανώλης δήλωσε πως “Τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται μία σημαντική προσπάθεια να αυξηθεί ο βαθμός συνέπειας του ασφαλιστικού φορέα προς τους αγρότες, πόσο μάλλον όταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα τείνουν να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Παρά τις αλλεπάλληλες καταστροφές, ο ΕΛΓΑ ανταποκρίνεται σε υψηλό βαθμό στις αυξημένες ανάγκες του πρωτογενούς τομέα.”

Οκ.Μανώλης ευχαρίστησε τον κ. Σπυρόπουλο  και τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε οι εκτιμήσεις να είναι δίκαιες και η καταβολή των αποζημιώσεων να πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προς όφελος των αγροτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος