Στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Freskon θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Λάρισας

Στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Freskon, που θα διεξαχθεί από 23-25 Απριλίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει με περίπτερο το Επιμελητήριο Λάρισας, το οποίο προτίθεται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων με ποσοστό 66% μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η FRESKON είναι το κορυφαίο εμπορικό γεγονός των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.
Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2013 το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει ως βασικό σημείο αναφοράς στον κύκλο προσφοράς και ζήτησης για φρέσκα προϊόντα, για εταιρείες, παραγωγούς και εμπόρους, επιτυγχάνοντας την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, την προώθηση εξαιρετικών οπωροκηπευτικών προϊόντων και την επέκταση συνεργασιών μέσω υψηλής ποιότητας οργάνωσης, πρόγραμμα συναντήσεων Β2Β, διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες κ.λπ.
Στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Freskon θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Λάρισας
Η FRESKON επικεντρώνεται στην καινοτομία και αναδεικνύει τον ρόλο της ως ένας σημαντικός ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στις διεθνείς αγορές, στους μεγάλους λιανέμπορους, αλλά και στα υπερεθνικά δίκτυα διανομής.
Ένας από τους κύριους στόχους της Freskon είναι να προσφέρει μία πλατφόρμα για διεθνή επέκταση και προώθηση. Υπό αυτή την έννοια η Freskon πραγματοποιεί και πάλι σημαντική επένδυση στο Διεθνές Πρόγραμμα Εμπορικών Επισκεπτών (hosted buyers), το οποίο θα προσελκύσει αγοραστές, εισαγωγείς, μεγάλα δίκτυα διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών από 40 χώρες φέρνοντας έναν ιδιαίτερο δυναμισμό στη λειτουργία της έκθεσης,
Η επιδότηση αφορά σε 9τ.μ. ανά επιχείρηση και το κόστος που αναλογεί τους εκθέτες είναι 113€ + 24%/τ.μ. – χωρίς το κόστος της επιδότησης. Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως και 03/02/2023. Περισσότερες πληροφορίες στο email: info@larcci.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος