Στείλτε ευχές με χριστουγεννιάτικες κάρτες του Συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό νομού Λάρισας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι μαζί, οι γονείς, οι εκπαιδευτές, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές, τα μέλη του συλλόγου και τα παιδιά στα Κέντρα Ημέρας ΧΑΡΑ Ι & XAΡΑ ΙΙ, καθώς και στο Οικοτροφείο «Ελευθερία», ετοιμάζονται  να γιορτάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για τα Χριστούγεννα και τις ευχές του Καινούργιου Χρόνου ετοίμασαν  μια σειρά από πανέμορφες κάρτες, που δημιούργησαν με πολύ αγάπη η digital artist Αντωνία Ηρωίδου και ο visual artist Αλέξης Μάρκου.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό νομού Λάρισας διατίθενται τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω δωρεάς.

Δεν έχει σημασία το ύψος του ποσού με το οποίο θα συνδράμει κάποιος  στις δράσεις του Συλλόγου. Ακόμη και η πιο μικρή δωρεά, έχει αξία και συμβάλει καταλυτικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αυτισμό.

Στείλτε ευχές!

Το μόνο, που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα: shorturl.at/JMS34 ή να επικοινωνήσετε  στο τηλέφωνο 2410 613 112 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 16.00)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος