Στα γραφεία της ΝΔ Λάρισας η γεν. γραμματέας Ενέργειας Α. Σδούκου

Τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξ. Σδούκου, η οποία συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Χρ. Καπετάνο και στελέχη του Τομέα Ενέργειας, παρουσία και του προέδρου του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, Νίκου Παπαγεωργίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων, καθώς και η προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελληνική επικράτεια, που αποτελεί στόχο για τα επόμενα χρόνια. Αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και η πρόθεση της Κυβέρνησης να επεξεργαστεί κίνητρα τα οποία να βασίζονται σε μοντέλα που εφαρμόζονται στο εξωτερικό, επιτυγχάνοντας έτσι εξοικονόμηση ενεργειακών απαιτήσεων και μετάβαση προς μία οικονομία με επάρκεια πόρων.
Στα γραφεία της ΝΔ Λάρισας η γεν. γραμματέας Ενέργειας Α. Σδούκου
Μετά τη συνάντηση ο κ. Καπετάνος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δη τα φωτοβολταϊκά πάρκα, το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ, καθώς και η ηλεκτροκίνηση είναι τρία σημαντικά νομοθετήματα που έχει προωθήσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τα οποία φέρουν τη σφραγίδα τόσο του Πρωθυπουργού, όσο και του αρμόδιου υπουργού κ. Χατζηδάκη ομού με την Γενική Γραμματέα Ενέργειας κ. Αλεξάνδρα Σδούκου. Σε μια Ελλάδα που αλλάζει και περνάει σε μια νέα εποχή, ο Τομέας της Ενέργειας είναι κομβικής σημασίας για να επιτευχθεί η οικονομική ανάκαμψη. Ο Πρωτογενής Τομέας της χώρας πρέπει να στηριχτεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να αυτονομηθεί ενεργειακά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ, αποτελούν την εγγύηση ότι αυτός ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος