Ο υφυπουργός Υποδομών κ. Ν. Ταχιάος στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας του στη Θεσσαλία για το θέμα της ανασυγκρότησης και της αποκατάστασης των υποδομών από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία, βρέθηκε και στον Δήμο Φαρσάλων.
Στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε τεχνική συσκεψη με τη συμμετοχή και του δημάρχου Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου.
Η σύσκεψη αφορούσε τα σημεία που επλήγησαν από τη θεομηνία «DANIEL» και πρόκειται να ξεκινήσει η αποκατάσταση τους από το Υπουργείο Υποδομών.
Τονίστηκε ότι προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της γέφυρας στην Αμπελία. Ο υφυπουργός ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση της μελέτης – κατασκευής του έργου εντός των επόμενων μηνών.
Ο δήμαρχος Φαρσάλων ευχαρίστησε τον Υπουργό που πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη με κλιμάκιο συνεργατών του στην πόλη των Φαρσάλων. Ζητήθηκε να αποκατασταθούν άμεσα τα τεχνικά έργα που επλήγησαν από τη θεομηνία «DANIEL» καθώς και να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια σε τμήμα του οδικού άξονα Λάρισα- Φάρσαλα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος