Σιωπηλή πορεία των Σχολείων Μουζακίου για τα Τέμπη

Σιωπηλή πορεία με πανό που έγραφαν «Πάρε με ότΑΝ φτάσεις», «Ήταν η κακιά η (χ)ώρα», «Δεν ξεχνώ 57 ψυχές», «Το έγκλημα να μην συγκαλυφθεί», έκαναν σήμερα (28/02) τα σχολεία Μουζακίου, με αφορμή τον έναν χρόνο από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σιωπηλή πορεία των Σχολείων Μουζακίου για τα Τέμπη


Οι μαθητές των σχολείων περπάτησαν τους δρόμους του Μουζακίου με τη συνοδεία της Αστυνομίας για την ασφάλειά τους και κατέφθασαν στο Δημαρχείο, όπου άφησαν τα πανό που σχεδίασαν.

Σιωπηλή πορεία των Σχολείων Μουζακίου για τα Τέμπη


Ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης συνάντησε τους μαθητές και έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ συγχάρηκε τα παιδιά για την πρωτοβουλία της πορείας.
«Ήμερα θλίψης η σημερινή για την Ελλάδα, ημέρα μνήμης που δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών αλλά και τους συγγενείς τους που παλεύουν να βρουν δικαιοσύνη. Ένα μεγάλο μπράβο για τον αγώνα σας και για την πρωτοβουλία που πήρατε να κάνετε αυτή τη συγκινητική σιωπηλή διαμαρτυρία γιατί εσείς είστε το μέλλον. Οι σκέψεις μας είναι σήμερα στις 57 αδικοχαμένες ψυχές και στους συγγενείς τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου.

Σιωπηλή πορεία των Σχολείων Μουζακίου για τα Τέμπη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος