Σήμερα η δεύτερη θεματική διαβούλευση για το ΣΒΑΚ των Φαρσάλων

Tη δεύτερη θεματική διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) διοργανώνει ο Δήμος Φαρσάλων σήμερα στις 8 το βράδυ, στον αίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης.
Ο Δήμος στόχο έχει να διαμορφώσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο η πόλη θα υλοποιήσει παρεμβάσεις και επενδύσεις για την ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διαβούλευσης, το δίκτυο φορέων της τοπικής κοινωνίας καλείται να εημερωθεί :
• ενημερωθεί για τα κυριότερα συμπεράσματα της 1ης Θεματικής Διαβούλευσης και τα αποτελέσματα του εργαλείου αξιολόγησης του συστήματος κινητικότητας της πόλης.
• συνδιαμορφώσει τα προτεινόμενα μελλοντικά σενάρια κινητικότητας τα οποία θα τεθούν στη συνέχεια σε διαδικτυακή διαβούλευση από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος στο πλαίσιο της αρμονικής συνεργασίας και σε συνέχεια της προσπάθειας συγκρότησης ενός ενεργού και δυναμικού δικτύου εμπλεκομένων φορέων που θα συζητά και θα συν διαμορφώνει το μέλλον της πόλης, προσβλέπει στην ενεργή συμμετοχή και στήριξη όλων των δημοτών, για την αποτελεσματική εκπόνηση του Σχεδίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος