Σε Τύρναβο και Δαμάσι αύριο Παρασκευή ο Στ.Αραχωβίτης

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στον Τύρναβο και Ελασσόνα ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Σταύρος Αραχωβίτης.

Το απόγευμα της Παρασκευής στον Τύρναβο θα συναντηθεί με την ΟΜ Τυρνάβου και θα συζητήσουν τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής, ιδιαίτερα των αμβυκούχων.

Στη συνέχεια ο κ. Αραχωβίτης θα επισκεφτεί  το Δαμάσι όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες. Θα επισκεφτεί αμπελώνες και θα συζητήσουν για τα αδιάθετα σταφύλια αίτημα των αγροτών και γενικότερα για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα της περιοχής Δαμασίου, μετά και τις ζημιές που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου. Ενώ συνεχίζουν να υφίστανται προβλήματα που προέκυψαν από τον σεισμό.

Στις 19:00 θα επισκεφτεί την Ελασσόνα και θα περιοδεύσει στην έκθεση φέτας και Αγροτικών προϊόντων τής Περιοχής. Θα συναντηθεί και θα συζητήσει με παραγωγούς και αγρότες της περιοχής.

Στις 20:00 θα μιλήσει επίσημα προσκεκλημένος  του Δήμου Ελασσόνας εκπροσωπώντας τον ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ, στα εγκαίνια της έκθεσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος