Σε αγιασμούς σχολείων στην συνοικία της Νέας Πολιτείας, παρέστη ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Ειδικότερα ο δήμαρχος παρακολούθησε τους αγιασμούς στο 42ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στο 15ο Γυμνάσιο και 14ο Λύκειο.
Ο κ. Καλογιάννης, απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, κάλεσε τους μαθητές να αξιοποιούν και να οργανώνουν δημιουργικά τον χρόνο τους, να μένουν προσηλωμένοι στον μαθησιακούς και εκπαιδευτικούς στόχους τους, αναπτύσσοντας παράλληλα το κριτικό τους πνεύμα. «Χρειάζεστε όλα εκείνα τα εφόδια ως νέοι, ώστε την ώρα που θα βρεθείτε σε δύσκολα σταυροδρόμια, να είσαστε σε θέση να διαλέξετε τον σωστό δρόμο. Για αυτές τις στιγμές θα σας προετοιμάσουν το σχολείο και η οικογένεια», τόνισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Λαρισαίων.
Τέλος, ο κ. Καλογιάννης επισκέφθηκε και το 7ο ΕΠΑΛ, όπου συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς.
Στους αγιασμούς ο δήμαρχος Λαρισαίων, συνοδεύονταν από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κ. Γιαννακόπουλο και την πρόεδρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευαγ. Αργυροπούλου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος