Σε πρόγραμμα αξιοποίησης υπολειμμάτων οινοποίησης ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου

Σε μια ακόμη πρακτική καινοτομίας προχωρά ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Βιοοικονομίας.

Σε πρόγραμμα αξιοποίησης υπολειμμάτων οινοποίησης ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο,  στο αρχοντικό Καράσσου μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ημερίδα κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η παρουσίαση του προγράμματος «ΟΙΝΟΒΙΟ», που αφορά την αξιοποίηση των υπολειμμάτων οινοποίησης ώστε να εξυπηρετηθούν οι σκοποί της βιοοικονομίας,

Η παρουσίαση του έργου ΟΙΝΟΒΙΟ έγινε από τον καθηγητή Ενόργανης Χηµικής Ανάλυσης Φυσικών Προϊόντων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Πέτρο Ταραντίλη και τη ∆ιευθύντρια του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Aναστασία Παναγιώτου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς Τομέα Δημήτριος Τσέτσιλας και ο πρόεδρος του ΑΟΣ Τυρνάβου Χρ. Τσιτσιρίγγος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος