Σε φάση ολοκλήρωσης οι δρόμοι Αγιά – Μελιβοία με τα παράλια

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου που ενώνει την Αγιά με τη Μελίβοια και τα παράλια του Δήμου Αγιάς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας στην επαρχιακή οδό Μελιβοίας – Παλιουριάς. Τα δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.020.000 ευρώ χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την πορεία των εργασιών στα δυο οδικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Αγιάς επέβλεψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αγιάς Αν. Γκουντάρα, τον εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Σ. Δημότσιο και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια.
Σε φάση ολοκλήρωσης οι δρόμοι Αγιά – Μελιβοία με τα παράλια
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης τόνισε: «Δυο σημαντικά οδικά έργα που ενισχύουν την ασφάλεια στο δίκτυο του Δήμου Αγιάς βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια. Δημιουργούμε δρόμους παραγωγής, δρόμους ασφαλείς, δρόμους για την ανάπτυξη του Κισσάβου. Πρόκειται για τους δρόμους Αγιά – Μελιβοία – Παράλια και Μελιβοία – Παλιουριά. Είναι έργα προϋπολογισμού 1.020.000 ευρώ. Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα και τις υπηρεσίες μας αποδίδουμε δρόμους χρήσιμους, καθώς ο δρόμος Μελιβοία – Παλιουριά εκτός από την ασφάλεια που παρέχει στους ανθρώπους που επισκέπτονται την περιοχή, δημιουργεί συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης στους μόνιμους κατοίκους. Εδώ διακινείται πάνω από το 80% της παραγωγής του κάστανου στην περιοχή. Άρα, βελτιώνουμε τις συνθήκες παραγωγής και βήμα – βήμα ολοκληρώνουμε το οδικό κύκλωμα Κισσάβου δίνοντας νέες προοπτικές ανάπτυξης».
Σε φάση ολοκλήρωσης οι δρόμοι Αγιά – Μελιβοία με τα παράλια
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας δηλώνει τα εξής: «Είναι δυο σπουδαία έργα που έρχονται να στηρίξουν την αγροτική παραγωγή αλλά κυρίως να συνδέσουν και το οδικό κύκλωμα Κισσάβου αλλά και την παραλία με τα χωριά μας. Η Περιφέρεια έχει κατασκευάσει ακόμη το δρόμο Αγιά – Άνω Σωτηρίτσα αλλά και με το δρόμο Μεγαλόβρυσο – Ανατολή και σε συνέχεια με το δρόμο Μεγαλόβρυσο – Μελιβοία θα φτάσουμε σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο αν αναλογιστείτε ότι έχει γίνει και ο δρόμος Καρίτσα – Σπηλιά.
Σε φάση ολοκλήρωσης οι δρόμοι Αγιά – Μελιβοία με τα παράλια
Όπως βλέπετε αυτό που έχουμε σχεδιάσει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας δηλαδή να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες του νομού να βρίσκονται με ασφάλεια και ταχύτητα στην καρδιά του Κισσάβου γίνεται πραγματικότητα. Αυτό που καταφέραμε με τον κ. Περιφερειάρχη είναι ότι πράγματα τα οποία παλιότερα έμοιαζαν πολύ μακρινά και απλησίαστα, με τη δουλειά και τη στήριξη των υπηρεσιών για τις οποίες είμαστε περήφανοι φτάνουμε να τα υλοποιούμε. Αυτό είναι πολύ θετικό. Με τους δρόμους αυτούς ο αγροτικός κόσμος πήρε μια ανάσα. Να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των κατοίκων του Δήμου Αγιάς
τον Περιφερειάρχη γιατί σχεδιασμένη και σωστή δουλειά που γίνεται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος