Σε εξέλιξη καθαρισμοί ρεμάτων σε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ από την Περιφέρεια Θεσσαλία

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες καθαρισμού και διευθέτησης ρεμάτων και ποταμών σε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και διευθέτησης του Περιβολιώτη σε συνολικό μήκος 1,2 χλμ. και του ρέματος εντός του οικισμού Νέο Περιβόλι σε συνολικό μήκος 650 μέτρων ενώ καθαρίστηκε και η αποστραγγιστική τάφρος του οικισμού της Χάλκης σε μήκος 2 χλμ. Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν σε μήκος 1,5 χλμ. ο καθαρισμός του ρέματος Νεμπεγλεριώτη  στη Νίκαια και η κατασκευή μικρών τεχνικών, καθώς και ο καθαρισμός του ρέματος Κριτσιλάρ που διέρχεται από την κοινότητα Ζαππείου και κατάντι της κοινότητας Νέων Καρυών σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων. Οι εργασίες εντάσσονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ.

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες, συνεχίζουμε το πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων άνω των 15 εκατ. ευρώ, σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Είναι έργα ουσίας που αφήνουν πίσω τους μέλλον. Τα έργα μας λειτουργούν,  δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας  και αποδίδουν τη χρησιμότητα τους στα όλο και πιο συχνά, απρόβλεπτα και έντονα καιρικά φαινόμενα της εποχής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος