Σ. Μπίζιου: Στα σκαριά το έργο ηλεκτροκίνησης Λάρισας – Βόλου

«Εντός του Νοεμβρίου θα γίνει η δημοπράτηση του μεγάλου έργου της εγκατάστασης ηλεκτροκίνησης στη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας – Βόλου». Αυτή ήταν η κατηγορηματική διαβεβαίωση που έλαβε η βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ., Στέλλα Μπίζιου, από τον αρμόδιο υφυπουργό Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, μετά τη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο.

Μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Μεταφορών η κ. Μπίζιου τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο που χρόνια τώρα εξαγγέλλεται αλλά μένει στα χαρτιά. Ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αναβαθμίζει τις υποδομές της χώρας, δεν τις ξεπουλά. Ευχαριστώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για την τόσο δημιουργική συνεργασία επί του συγκεκριμένου θέματος.
Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος εργάστηκε ακούραστα για την υλοποίηση του τόσου κρίσιμου για τη Θεσσαλία έργου.
Η κυβέρνηση μας σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σχεδιάζουν και υλοποιούν όλα εκείνα τα έργα που θα θέσουν τη χώρα σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης, εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και δημιουργώντας τα απαραίτητα θεμέλια για οικονομική ανάπτυξη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος