Ραντεβού για τον Πύργο Χαροκόπου με τον πρόεδρο της τράπεζα Πειραιώς

Με παρέμβαση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλη Κόκκαλη στον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργο Χατζηνικολάου, σε ότι αφορά το θέμα του πλειστηριασμού του Πύργου Χαροκόπου που αιφνιδίασε την περιοχή και προκάλεσε αντιδράσεις ορίστηκε ραντεβού ανάμεσα στο ανώτετατο τραπεζικό στέλεχος και τον Δημαρχο Λαρισαίων.

Ο κ. Κόκκαλης που διατηρεί μία εποικοδομητική συνεργασία με τον κ. Χατζηνικολάου από τον καιρό της υφυπουργίας του στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζήτησε από το ανώτατο τραπεζικό στέλεχος να υπάρξει ραντεβού το συντομότερο δυνατό, ώστε να διερευνηθούν πιθανές λύσεις για να αποφευχθεί ο πλειστηριασμός.

Συμφωνήθηκε να γίνει ραντεβού στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

«Είναι μία εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη αυτή για την οποία ενημερωθήκαμε, ότι βγαίνει στο σφυρί τέλη Σεπτεμβρίου ο Πύργος Χαροκόπου. Πρόκειται για ένα οίκημα ανεκτίμητης ιστορικής και πολιτισμικής αξίας το οποίο ανήκει στο σύνολο της κοινωνίας. Δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών, είναι ώρα συστράτευσης. Στην επικοινωνία που είχα με τον κ. Χατζηνικολάου, επιτεύχθηκε ένα ραντεβού στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας με τον Δήμαρχο. Ελπίζω έστω και στην ύστατη στιγμή, να βρεθεί η σωστή λύση. Δηλώνω παρών και έτοιμος να συνδράμω όπου αλλού χρειαστεί» σημείωσε σε δήλωσή ο κ. Κόκκαλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος