Σε νέα ασφαλτόστρωση στην Παλιά Εθνική Λάρισας – Θεσσαλονίκης στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης έως τη διασταύρωση Κουλουρίου σε συνολικό μήκος 1,5χλμ προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε σημεία του δρόμου που είχαν παρατηρηθεί καθιζήσεις.
Να σημειωθεί ότι στην Περιφέρεια ανήκει η αρμοδιότητα της συντήρησης του οδικού άξονα από το τέλος του ανισόπεδου κόμβου Κουλουρίου έως της αρχή του ανισόπεδου κόμβου της Γυρτώνης.
«Συνεχίζουμε με έργα που αγγίζουν τις ανάγκες των πολλών. Ολοκληρώσαμε τη συντήρηση με νέα ασφαλτόστρωση σε τμήματα του δρόμου από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης έως τη διασταύρωση Κουλουρίου. Είναι ένας δρόμος με μεγάλο φόρτο κυκλοφορίας που συνδέει την πόλη της Λάρισας με την Εθνική Οδό. Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος