“ΛΑ.ΣΥ.” κατά δήμου Λαρισαίων για την πρόσκληση της “Ελληνικής Αυγής” στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης

Σε καταγγελία κατά της δημοτικής αρχής της Λάρισας προέβη ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, Τ. Τσαπλές, με αφορμή την πρόσκληση εκπροσώπου της “Ελληνικής Αυγής” στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Λάρισας από την Γερμανική κατοχή.

Ο κ. Τσαπλές, επισημαίνει ότι “δεν πρόκειται να παραστώ στην εν’ λόγω εκδήλωση σας και να νομιμοποιήσω την απαράδεκτη ενέργεια σας και πιθανή παρουσία των εκπροσώπων των φασιστών.
Στην πρόσκληση που έλαβα διαπίστωσα από τον πίνακα των αποδεκτών, ότι εστάλη και στην εκπρόσωπο της «Ελληνικής Αυγής», που υποστηρίχθηκε ανοιχτά στις εκλογές του 2019 από την ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.
Ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, καταγγέλλω την απαράδεκτη ενέργειά σας να προσκαλέσετε στην εκδήλωση για την απελευθέρωση της Λάρισας από τη ναζιστική κατοχή, και την εκπρόσωπο της ναζιστικής «Ελληνικής Αυγής», που στηρίχθηκε από την καταδικασμένη πλέον ως εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή.
Αποδεικνύεται ότι η αντίθεση της Δημοτικής Αρχής Λαρισαίων, προς την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα παρακλάδια της που δημιουργήθηκαν για να στεγάσουν τα ορφανά της, είναι λόγια χωρίς αντίκρισμα, από τη στιγμή που τους καλείτε σε εκδηλώσεις σας και μάλιστα στην εκδήλωση για την απελευθέρωση από τον ναζιστικό ζυγό”,
καταλήγει ο κ. Τσαπλές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος