“Ανοιγμα” της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στον Θεσσαλικό κάμπο

Σαφέστατο άνοιγμα προς τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και τους αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο στελεχών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, με επικεφαλής τον πρόεδρο της εταιρείας, πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλεξ. Κοντό.

Ο κ. Κοντός μαζί με τα στελέχη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, παρουσίασαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, τις δραστηριότητες και την πορεία της εταιρείας, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στους αγρότες και του Συνεταιρισμούς για συνεργασία, αλλά και συνδιαμόρφωση προτάσεων για νέα προϊόντα που θα καλύπτουν τον Πρωτογενή Τομέα και όχι μόνο απέναντι στην κλιματική αλλαγή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής το άνοιγμα στην Θεσσαλία αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της παρουσίας της εταιρείας στο ν. Λάρισας, αλλά και στον Θεσσαλικό κάμπο ευρύτερα.

“Ανοιγμα” της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στον Θεσσαλικό κάμπο

“Στόχος της επίσκεψης μας είναι να κάνουμε κοινωνούς τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, αλλά και τους αγρότες για τα σχέδια και τις προοπτικές ανάπτυξης και τα αμοιβαία οφέλη που προκύπτουν για όλους”, ξεκαθάρισε ο κ. Κοντός.

Από την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας κ. Στ. Γκόργκας αναφέρθηκε στην ταχύτητα καταβολής των αποζημιώσεων από πλευρά της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία χορήγησε περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ ως αποζημιώσεις σε επιχειρήσεις και όχι μόνο στην Θεσσαλία από την κακοκαρία “Ιανός”.

Τέλος, ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα της εταιρείας κ. Μ. Τζελέπης ανέφερε, ότι στόχος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής είναι μια ουσιαστική συζήτηση με τους εκπροσώπους του Πρωτογενούς τομέα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις προτάσεις που υπάρχουν, αλλά και την συνδιαμόρφωση νέων προϊόντων, που θα απαντούν στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα, που ανακύπτουν προς όφελος των αγροτών, των κτηνοτρόφων και της παραγωγής τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος