Πυργετός Λάρισας: Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων το Σάββατο για καθυστέρηση των πληρωμών

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την περιοχή του Δήμου Τεμπών θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία, αύριο Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 11.30 διεκδικώντας να πληρωθούν χρήματα που τους οφείλονται.

Σύμφωνα με το κάλεσμα του Νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ομόλιου, η συγκέντρωση θα γίνει στην διασταύρωση του Πυργετού, με στόχο να αναδειχθούν τα σοβαρά προβλήματα που πιέζουν τους παραγωγούς και δεν έχουν ακόμη επιλυθεί , όπως οι πληρωμές για το φυτικό κεφάλαιο που κατέστρεψε ο Daniel, οι πληρωμές στους κτηνοτρόφους για το ζωικό κεφάλαιο που θανατώθηκε λόγω ευλογιάς και για ζωοτροφές.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση , απλήρωτοι παραμένουν επίσης, οι αγρότες για τα βιολογικά και τα οικολογικά σχήματα, αλλά και οι παραγωγοί μηδικής και αραβοσίτου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος