“Πυρετός” προετοιμασιών για την AGROTHESSALY

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης για τη διοργάνωση της AGROTHESSALY, της Πανελλήνιας έκθεσης για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 εως τις 5 Μαρτίου και διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ HELEXPO.

Ως γνωστόν, η AGROTHESSALY, επανέρχεται στη Λάρισα μετά τη διακοπή της διοργάνωσης λόγω πανδημίας, ενώ υπενθυμίζεται πως διεξήχθη το 2017 και το 2019 πριν ενώ αποτελεί συνέχεια της Πανελλήνιας Γεωργικής, Κτηνοτροφικής και Περιβαλλοντικής Έκθεσης Λάρισας, που διεξάγονταν μέχρι το 2015.

“Πυρετός” προετοιμασιών για την AGROTHESSALY

Σημειώνεται πως οι δυο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με επιτυχία με τα εμπειρα από τέτοιες διοργανώσεις στελέχη της ΔΕΘ HELEXPO, να την χαρακτηρίζουν ως την μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή διοργάνωση καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις του κλάδου, όπως σημειώνουν και οι δυο σημαντικότεροι φορείς του κλάδου και ειδικότερα ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (Σ.Ε.Α.Μ.) και η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων (Ε.ΚΑ.ΓΕ.Μ.). Σημειώνεται ότι αυξημένη αναμένεται να είναι η συμμετοχή και επιχειρήσεων της Λάρισας.

Στο πλαίσιο της AGROTHESSALY, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες σχετικά με το πρωτογενή τομέα, στις έδρες των Δήμων του νομού. Η αρχή γίνεται από την Ελασσόνα, ο Δήμος Λαρισαίων, ο Δήμος Ελασσόνας και η ΔΕΘ HELEXPO διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μμ, στο Δημαρχείο (αίθουσα ΔΣ) ημερίδα με θέμα «Καινοτόμες εφαρμογές στη ζωική παραγωγή για εξασφάλιση βιωσιμότητας και κερδοφορίας των εκτροφέων», με εισηγητή τον καθηγητή Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ κ. Γεώργιο Αρσένο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος