Προχωρά η ενεργειακή αναβάθμιση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων προσφέροντας πλέον καλύτερες συνθήκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Με τις παρεμβάσεις το υφιστάμενο κτίριο από «ενεργειακής κατηγορίας Η», θα μετατραπεί σε «κατηγορία Α+» με δραματική βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών του.

Λαμβάνουν χώρα οι εξής παρεμβάσεις: Θερμομόνωση των περιμετρικών τοίχων και της οροφής του κτιρίου, αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα καλύτερης θερμομονωτικής ικανότητας, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης – ψύξης – κλιματισμού (Νέοι λέβητες, θερμαντικά σώματα και Α/Θ στο γυμναστήριο) – Αναβάθμιση του συστήματος φωτισμού με αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας φωτιστικών σωμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με νέα τύπου LED χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος με ενεργειακό συμψηφισμό.

Το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ύψους 442.816 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος