Προκηρύχθηκε ο 5ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης Ολύμπου

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ελασσόνας και την Κοινότητα Τσαριτσάνης, συνδιοργανώνουν τον 5ο Ορειβατικό αγώνα ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ και τους παράλληλους αγώνες στις 02-03 Απριλίου. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες: 1) Ορεινός αγώνας απόστασης 30 χλμ. 2) Σέγκια trail απόστασης 8χλμ. 3) Αγώνας 1.000μ. για παιδιά, με την ονομασία «Κρυόβρυση fun run».

Προκηρύχθηκε ο 5ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης Ολύμπου

Οι αθλητές θα απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, όπως τους πανέμορφους και μοναδικούς κάκτους, τα διάφορα βότανα, τους παλιούς νερόμυλους, την Σμίξη, την Μυκηναϊκή Ακρόπολη (Ορθής), την πηγή Κρυονέρι, τον βράχο του Αη Σωτήρα (Περραιβικό ορθόλιθο), την λίμνη Φάβα, της Διάβας το Κουκούλι, τον παλαιό οικισμό Παλαιοχωρίου.

Κατά την διάρκεια των αγώνων θα έχουν την υποστήριξη των εθελοντών που θα βρίσκονται στα σημεία ελέγχου της διαδρομής, του Δασαρχείου Ελασσόνας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας, του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, του Ιππικού Ομίλου Τσαριτσάνης και αθλητών, καθώς και αυτών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας όπως και την ενεργή συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των επαγγελματιών, αλλά και των τοπικών εθελοντικών ομάδων και Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας.

Ο αγώνας πρόκειται να πραγματοποιηθεί με τις προδιαγραφές και όρους, που προβλέπονται από το πιο πρόσφατο έγγραφο οδηγιών σύνταξης υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Πραγματοποίηση αγώνων με ποσοστό τουλάχιστον 95% εμβολιασμένους ή νοσήσαντες αθλούμενους (με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ) και έως 5% μη εμβολιασμένους αθλούμενους.

Προκηρύχθηκε ο 5ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης Ολύμπου

Η Τσαριτσάνη βρίσκεται στο Νομό Λάρισας. Όσοι μεταβούν από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αφού φθάσουν στη Λάρισα παίρνουν το δρόμο Λάρισας-Κοζάνης. Στο 35ο χλμ. βρίσκεται η Τσαριτσάνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής:

Θάνος Βαθράκης: 6974083557  e-mail: thanos.vathrakis@gmail.com

Δημήτρης Γουναράς: 6944147867   e-mail: jimigo@gmail.com

Πλατίκας Μιχάλης: 6980309691   e-mail : michvit71@gmail.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος