Προϊόντα της Θεσσαλικής γης γεύτηκαν οι σύνεδροι του Διεθνούς Συνεδρίου Μελισσοκομίας στη Λάρισα- Το εργαστήρι Εφαρμοσμένης Μελισσοκομίας

Γεύσεις από μοναδικά προϊόντα της Θεσσαλικής γης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι σύνεδροι του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Μελισσοκομίας, στη Λάρισα.

Προϊόντα της Θεσσαλικής γης γεύτηκαν οι σύνεδροι του Διεθνούς Συνεδρίου Μελισσοκομίας στη Λάρισα- Το εργαστήρι Εφαρμοσμένης Μελισσοκομίας

Οι σύνεδροι που προέρχονται από 30 συνολικά χώρες, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μοναδικό εργαστήριο εφαρμοσμένης Μελισσοκομίας που αποτελεί νέο τμήμα της Γεωπονικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μετρώντας μόλις πέντε χρόνια λειτουργίας, σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Καντά, πρόεδρο του τμήματος Ζωικής Παραγωγής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να δοκιμάσουν την ποιότητα και τη γεύση προϊόντων της Θεσσαλικής γης, όπως το υπέροχο μέλι, τη φέτα και το κασέρι, σύνεδροι από 30 χώρες, ενώ δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα των τυριών και των κρασιών.

Απώτερος στόχος του Εργαστηρίου, σύμφωνα με τον κ. Καντά, είναι η επίλυση των προβλημάτων των μελισσοκόμων, καθώς και η πιστοποίηση και τυποποίηση του μελιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος