Την Δημοτική κοινότητα Καρυάς του Δήμου Ελασσόνας, επισκέφτηκε η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ Μαρία Γαλλιού και είχε συνάντηση με τους αντιδημάρχους Νίκο Παλάσκα και Αθανάσιο Γεροφωκά, τον πρόεδρο της Δ.Κ. Καρυάς Ν. Κατσίβελο και πολίτες της κοινότητας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση της κ. Γαλλιού για τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα ενώ μετέβη και στον χώρο που πρόκειται να διεξαχθεί η ετήσια συνάντηση enduro cas το τριήμερο 18 έως 20 Οκτωβρίου, όπου και εκτελούνται εργασίες βελτίωσης της πίστας από μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Μια εκδήλωση ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή -όπως επισήμαναν- στην κ. Γαλλιού οι διοργανωτές καθώς η αύξηση της επισκεψιμότητας θα συμβάλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Ενημέρωσαν επίσης την Αντιπεριφερειάρχη ότι οι συμμετέχοντες φέτος θα ξεπεράσουν τους 500. Ευχαρίστησαν τέλος στο πρόσωπο της κ Γαλλιού την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Δημ Κουρέτα για το ενδιαφέρον και την στήριξη που προσφέρει η Περιφέρεια στις δράσεις των τοπικών κοινοτήτων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος