Πορεία μετά… μουσικής και θεάτρου ενάντια στην ακρίβεια

Το πρόγραμμα της εξ αναβολής πολιτιστικής εκδήλωσης – συναυλίας που οργανώνουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λάρισας και το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, παρουσίασαν σήμερα, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών φορέων. Οι διοργανωτές απηύθυναν παράλληλα κάλεσμα στους εργαζόμενους της πόλης να πάρουν μέρος στην μουσική πορεία που θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ. από την κεντρική πλατεία ως το κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Στην σκηνή του Κηποθεάτρου από τις 7.30 μ.μ. θα ξεκινήσει Dj set που επιμελείται ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας.
Μετά τις 8.00 μ.μ. θα υπάρξει καλωσόρισμα από τους διοργανωτές και θα ακολουθήσει το μονόπρακτο του Μπ. Μπρεχτ «Δημοψήφισμα». Αποτελεί το τελευταίο μέρος του έργου «Τρόμος κα Αθλιότητα του Τρίτου Ράιχ». Παίζουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Εργατικού Κέντρου Λάρισας: Κώστας Ζαχαράκης, Φανή Καμπέρη, Στέλιος Τσιφτσής. Σκηνοθεσία: Βασίλης Καρμίρης / Κλασική κιθάρα και ηχητικά αποσπάσματα: Αχιλλέας Σίμος
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Γ. Σκόσκας και ο πρόεδρος της κεντρικής διοίκησης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Β. Παρασκευόπουλος.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία από το έντεχνο – λαϊκό τραγούδι ως το παραδοσιακό, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 40 μουσικοί και συγκεκριμένα οι Γ. Αγγέλης, Χρ. Αγριόδημος, Ν. Αλεξόπουλος, Γ. Αραμπατζής, Αν. Βλαχογιώργος, Γ. Γάλλος, Λ. Γάλλος, Δημ. Ζερβουδάκης, Σπ. Καβαλιεράτος, Χρ. Καλαμπούκας, Μ. Καραμούτης, Αλ. Κασιάρας, Γ. Κατσανούλης. Θ. Κοπαρανίδης, Γ. Κοτσερίδης, Π. Κράιας, Κ. Κωστούλης, Χρ. Λιόλιου, Χρ. Λόλας, Γ. Μαγαλιός, Σπ. Μαγαλιός, Γ. Μακρυγιάννης, Δ. Μαρογιάννης, Δ. Μαύρου, Δ. Μιχαλές, Β. Μπακαγιάννης, Μ. Μπέλλου, Δ. Μποκόρος, Σπ. Μποκόρος, Δ. Μπουρνάκας, Στ. Ντούρος, Κ. Παπαδημητρίου, Φ. Παπανικολάου, Ρ. Πέτσα, Θ. Ρούμπος, Ν. Σαμόλαδος, Π. Σδράλης, Ηλ. Τσακνάκης, Αλ. Τσουμάνης, Α. Φαλιάγκας, Χρ. Φροξυλιάς, Δ. Φωτιάδης και Μ. Φωτιάδη.
Την εκδήλωση παρουσιάζει η ηθοποιός και μουσικός: Έλενα Γράβαλου.
Έξω από το χώρο του κηποθέατρου θα υπάρχουν stand του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, καλλιτεχνικών και άλλων σωματείων, φορέων ενώ το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος θα παρουσιάσει τις εκδόσεις και τους καταλόγους εκθέσεων που έχει πραγματοποιήσει. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και παράλληλα θα κυκλοφορεί κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων που διοργανώνουν την εκδήλωση.
Το μήνυμά της εκδήλωσης όπως επισημάνθηκε στη συνέντευξη τύπου είναι ξεκάθαρο:
· Ενώνουμε τις φωνές μας και την μουσική μας με όλους τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης.
· Κάνουμε την τέχνη μας όπλο στα χέρια των πολλών που δίνουν μάχη ενάντια στην εκμετάλλευση, τη φτώχεια, της ανέχεια! Ο αγώνας είναι πολιτισμός!
· Γινόμαστε ένα με τους εργαζόμενους, με τους καλλιτέχνες όλου του κόσμου για να μην «σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαΐ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος