Ποδηλατάδα στο κέντρο της Λάρισας

Μια όμορφη ποδηλατάδα σε δρόμους του κέντρου, αλλά και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και ποδηλατόδρομους, απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι που συγκεντρώθηκαν με τα ποδήλατα τους στην Κεντρική Πλατεία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Ποδηλατάδα στο κέντρο της Λάρισας
Μπροστάρηδες στην ποδηλατάδα οι μικροί ποδηλάτες της ακαδημίας ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, πλαισιωμένοι από αθλητές και μέλη των ποδηλατικών συλλόγων της πόλης, μαθητές, σπουδαστές, οικογένειες με τα παιδιά και τα ποδήλατα τους.
Η εκκίνηση δόθηκε από την Κεντρική Πλατεία και μέσω των οδών, Μ. Αλεξάνδρου, Ηλιοδώρου, Ρούσβελτ, Ιουστιανού, Σεφέρη, Κίρκης,23ης Οκτωβρίου, Κανάρη, Λάμπρου Κατσώνη, Κύπρου, Αμαλίας, Βενιζέλου, Κυκλικός κόμβος Αγίου Αχιλλείου και Κενταύρων η ποδηλατάδα τερματίστηκε από το σημείο που ξεκίνησε.
Την διαδρομή κάλυπτε η Τροχαία Λάρισας για την ασφάλεια των ποδηλάτων, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, του ΕΠ.ΟΜ.ΕΑ και του Ε.Ο.Δ.Υ.Α. ενώ κλόουν φρόντισαν να ψυχαγωγήσουν τους ποδηλάτες.
Ποδηλατάδα στο κέντρο της Λάρισας
Στην ομιλία του ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, που ανέβηκε σε ποδήλατο, κάλεσε τους Λαρισαίους να διεκδικήσουν το δικαίωμα να μετακινούνται με μέσα φιλικά στο περιβάλλον, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα του ποδηλάτου στην καθημερινότητα τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος