Πλήθος επισκεπτών στα χωριά του Δήμου Τεμπών

Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, γιορτάστηκε φέτος η μεγάλη γιορτή της Πεντηκοστής, φέρνοντας στα χωριά του Δήμου Τεμπών πολλούς επισκέπτες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Πολλά είναι τα χωριά, που γιορτάζουν αυτή τη μέρα σε όλη την επικράτεια του δήμου Τεμπών, ενώ ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, φέτος την παραμονή του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας στη Ραψάνη, όπου τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του π. Διοδώρου. Τον δήμαρχο Τεμπών, συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Καραναστάσης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ραψάνης Δημήτρης Ζήλος και ο τοπικός σύμβουλος Στέλιος Παζάρας. Επίσης παρευρέθηκαν πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος πιστών και επισκεπτών.

Πλήθος επισκεπτών στα χωριά του Δήμου Τεμπών

Ανήμερα της εορτής ο δήμαρχος κ. Μανώλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία στο χωριό Τέμπη, όπου βρίσκεται και η ομώνυμη εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Πλήθος επισκεπτών στα χωριά του Δήμου Τεμπών

Στον Όρθρο, τη Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία χοροστάτησε ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Κύριλλος, πλαισιούμενος από τους πατέρες Βασίλειο, Βασίλειο και Πέτρο. Στη γιορτή παρευρέθηκαν, εκτός από τον δήμαρχο Τεμπών, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Μαϊμάρης, οι αντιδήμαρχοι κ. Ζήσης Γκανάτσιος και κ. Βασίλειος Σίμος,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Καραναστάσης. Επίσης, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Τεμπών κ. Ιωάννης Λαγούρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γόννων κ. Γεώργιος Μπανιώρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος πιστών και επισκεπτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος