Περισσότεροι απο 1.000 Λαρισαίοι θα τρέξουν στον αγώνα “Run for Autism”

Περισσότεροι από 1.000 Λαρισαίοι αναμένεται να συμμετάσχουν στον 2ο νυχτερινό αγώνα δρόμου «Run for Autism”, που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου.

Προκειται για έναν αγώνα που ζωντανεύει το πνεύμα της αλληλεγγύης και του αθλητισμού σε μια μεγάλη γιορτή με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αποδοχή των ατόμων με αυτισμό.

Διοργανωτές του αγώνα είναι ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τον «Α.Σ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με την υποστήριξη των: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, Mamali Trail Run, Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, Κοιν. Σ. Επ. «Αθλοτεχνίες», Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας και Π.Ε.Π.Φ.Α Ν. Λάρισας. 

Ο αγώνας πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

Την διοργάνωση παρουσίασαν νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Σωτ. Σουλούκος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων Ηρ. Γερογιώκας, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλ. Καφφές και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας Ερη Καλογεροπούλου κ.α.

Περισσότεροι απο 1.000 Λαρισαίοι θα τρέξουν στον αγώνα “Run for Autism”

Στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερη σημασία μιας τέτοιας διοργάνωσης για την πόλη της Λάρισας, καθώς και στην συγκινητική συμμετοχή των πολιτών. ” Τα άτομα με αυτισμό θέλουν να αισθάνονται αποδοχή από το κοινωνικό περιβάλλον” τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Καλογεροπούλου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα από την Κεντρική Πλατεία Λάρισας, όπου θα γίνει και ο τερματισμός. Η ώρα εκκίνησης για τον αγώνα 630 μέτρων ορίζεται στις 6 μ.μ., ενώ στις 6:30 μ.μ. θα δοθεί εκκίνηση για τον τον αγώνα των 10χλμ. Στις 8 μ.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνας των 5χλμ. Οι διαδρομές είναι επισήμως μετρημένες και πιστοποιημένες από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για την εγγραφή απαιτείται συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα www.segas-thessalias.gr έως τη Παρασκευή 12 Απριλίου. Συμμετοχές την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

Κόστος συμμετοχής – Τρόπος πληρωμής

•             Η συμμετοχή στον αγώνα των 5 χλμ & 10 χλμ είναι 8 ευρώ.

•             Η συμμετοχή στον αγώνα των 630 μ είναι 2 ευρώ.

•             Η συμμετοχή για τα ΑμεΑ και τους συνοδούς τους είναι δωρεάν.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : ΙΒΑΝ   GR 9401102520000025200311196, έως την καταληκτική ημέρα εγγραφών Δευτέρα 8/4/2023.

Σημεία παραλαβής υλικού

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα από το κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο στάδιο Αλκαζάρ (κεντρική είσοδος – θύρα VIP) την Παρασκευή 12 Απριλίου από 3 μ.μ. έως 9 μ.μ., με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Στους συμμετέχοντες των αγώνων 5 χλμ & 10 χλμ που θα καταβάλλουν το  αντίτιμο συμμετοχής, θα δοθούν δωρεάν t-shirts, αριθμός εγγραφής (BIb), ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. Στον αγώνα 630μ. θα δοθούν δωρεάν t-shirts και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. Αναλυτικές πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα η οποία είναι αναρτημένη στο  www.segas-thessalias.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος