Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης από τον Δήμο Ελασσόνας

Ο Δήμος Ελασσόνας προσφέρει και φέτος το Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης σε 120 οικογένειες δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευγενική στήριξη επιχειρήσεων, σωματείων, υπηρεσιών και πολιτών.

Το Πασχαλινό καλάθι αλληλεγγύης αποτελεί μία πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας που σκοπό έχει να στηρίξει τις οικογένειες που ζουν σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού και λαμβάνουν συχνά υποστήριξη από τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Το Καλάθι Αλληλεγγύης θα διανεμηθεί στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 και ώρα 09:30 π.μ. – 13:00 μ.μ. στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Παλιές Εργατικές Κατοικίες).

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την ώρα προσέλευσης τους, ώστε η διανομή να γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελούμενων.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου-Σκρέτα στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος