Παρουσιάζεται στην Ελασσόνα το μουσικό cd «Μελωδικές περιπλανήσεις» του Θωμά Αστερίου

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ελασσονιτών «Δίκτυο Περραιβία» και την Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας, διοργανώνουν συναυλία – παρουσίαση του cd «Μελωδικές περιπλανήσεις» του Ελασσονίτη στην καταγωγή στιχουργού Θωμά Αστερίου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου  στις 7:30μ.μ. στην αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Β.Φαρμάκη, με ελεύθερη είσοδο.

Το διπλό πολυσυμμετοχικό άλμπουμ 38 ασμάτων περιλαμβάνει νέα ακυκλοφόρητα ελληνικά τραγούδια καθώς και  τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει  στα είκοσι χρόνια της δισκογραφικής πορείας του καταξιωμένου δημιουργού Θωμά Αστερίου με συμμετοχή του ως στιχουργού σε έντεκα δισκογραφικές παρουσίες.

Τα άσματα του άλμπουμ δημιουργήθηκαν σε αρμονική και μελωδική συνεργασία με υπέροχους, χαρισματικούς και εξαιρετικούς μουσικοσυνθέτες, μαέστρους, μουσικούς, ενορχηστρωτές, ηχολήπτες, ερμηνεύτριες και  ερμηνευτές. Στο σύνολό τους όλοι οι συντελεστές, που συνεργάστηκαν σε αυτό το διπλό cd είναι 140.

Συμμετέχουν καλλιτέχνες τριών γενιών, που ζούνε σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κατερίνη, Πλαταμώνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, Τρίκαλα, Κοζάνη, Καρδίτσα, Πρέβεζα, Λιτόχωρο, Βελβεντό, Λαμία, Ελασσόνα αλλά και στο εξωτερικό, στο Μόναχο Γερμανίας, τη Νέα Υόρκη και Τάρμπον Σπρίνγκς Φλώριδα της Αμερικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος