Παρουσιάστηκαν τα έργα οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Τα έργα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της νέας περιφερειακής αρχής παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα αυτά που έγιναν σε διάστημα 100 ημερών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

“Η νέα περιφερειακή αρχή μέσα στις 100 πρώτες ημέρες, προχώρησε σε έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς, με βάση την αναγκαία προτεραιοποίηση και εκτιμούμε ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε και συνεχίζεται” ανέφερε ο κ. Κουρέτας και συνέχισε: “Μια από τις πρώτες προτεραιότητες ,όταν αναλάβαμε -όπως είναι λογικό, λόγω Daniel – ήταν η επιστροφή σε συνθήκες κανονικότητας. Η αποκατάσταση, δηλαδή, των ζημιών στο οδικό δίκτυο, με έργα προσωρινά – θα σας τα πω αναλυτικά – και σχεδιάσαμε έργα μόνιμης αποκατάστασης, για τα οποία η αναγκαία χρηματοδότηση από την κυβέρνηση εξασφαλίστηκε τις τελευταίες ημέρες. Επίσης θέσαμε ως στόχο να «τρέξουμε» την διαδικασία υποβολής των φακέλων με κύριο μέλημα οι πληγέντες να αποζημιωθούν έγκαιρα στο πλαίσιο της κρατικής αρωγής.. Στο βαθμό που αφορούσε τις υπηρεσίες της περιφέρειας έχουμε σημαντικά αποτελέσματα και λέω στο βαθμό γιατί εμπλέκεται και ο ΕΛΓΑ”.

Όπως είπε ο περιφερειάρχης, η Περιφέρεια προχώρησε στην άμεση πρόσληψη προσωπικού για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στους επιτόπιους ελέγχους και στη σύσταση ειδικών γραφείων εξυπηρέτησης. Ο ίδιος σημείωσε πως οι υπηρεσίες της περιφέρειας “έκαναν την δουλεία τους με επιμέλεια και συνέπεια ανεξάρτητα από τις επικρατούσες δυσκολίες” και παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος