Παράταση για τις εγγραφές μαθητών λόγω του σεισμού ζητά ο Σύλλογος Δασκάλων Λάρισας

Να δοθεί παράταση στην προθεσμία εγγραφών των μαθητών στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για το Σχολικό Έτος 2021-22, λόγω των σεισμικών φαινομένων και του γεγονότος ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι για την καταλληλότητα των σχολείων, ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας.

Στην ανακοίνωσή του επισημαίνεται μεταξύ άλλων: “Λόγω του ισχυρού σεισμού που έπληξε τη Θεσσαλία και ειδικά την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας – καλούμε το Υ.ΠΑΙ.Θ να δώσει παράταση στην προθεσμία εγγραφών των μαθητών στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για το Σχολικό Έτος 2021-22. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά και δεν έχουν ακόμη ελεγχθεί από την ΚΤ.ΥΠ. ενώ αρκετά έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Είναι αδύνατη η πρόσβαση ακόμα και των εκπαιδευτικών στα σχολικά διδακτήρια.
Θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη η παράταση στην προθεσμία εγγραφών των μαθητών στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για το Σχολικό Έτος 2021-22”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος