Παραίτηση Σάπκα για τις παράτυπες προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο ζητά η “Λαρισαίων Κοινόν”

Την άμεση παραίτηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Π. Σάπκα για το θέμα των παράτυπων προσλήψεων μουσικών στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ζήτησαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο επικεφαλής της “Λαρισαίων Κοινόν” κ. Δ. Βαϊούλης, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ. Αλ. Νάρη.

Αναλυτικότερα ο κ. Νάρης ανοίγοντας την συνέντευξη τύπου, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης με τη μη χορήγηση Διοικητικού εγγράφου του ΑΣΕΠ, που αφορά παρατυπίες στην πρόσληψη υπαλλήλων στο Δήμο, αποδόμησε τους νεολογισμούς του Δημάρχου περί…εισαγγελικής παρακλήσεως, επεσήμανε τις συνεχείς υπαναχωρήσεις, τις ύβρεις, τις υπεκφυγές, τις απειλές και τις απόπειρες φίμωσης του, στο δημοτικό συμβούλιο και επεσήμανε, πως μπορεί ο διαγωνισμός να έχει γίνει εκτός ΑΣΕΠ, αλλά το ΑΣΕΠ όχι μόνο έχει λόγο και διενεργεί έλεγχο, αλλά σε περίπτωση που βρεθούν παρατυπίες και δε γίνουν οι δέουσες ενέργειες, υπάρχουν πολύ σοβαρές συνέπειες.
Στη συνέχεια ο κ. Βαϊούλης αναφέρθηκε στη διαχείριση του Ωδείου από τον κ Σάπκα τονίζοντας, ότι από τη στιγμή, που επιχορηγείτε με 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, στον προϋπολογισμό του Δήμου Λαρισαίων είναι αυτονόητο δικαίωμα κάθε Δημοτικού Συμβούλου να ζητάει έλεγχο και διαφάνεια. Η “Λαρισαίων Κοινόν” θεωρεί, ότι ο Δήμαρχοις είναι παραπληροφορημένος από τον κ. Σάπκα και προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος του Ωδείου ζητά την άμεση παραίτηση του αντιδημάρχου Πολιτισμού Π. Σάπκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος