“Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι αλλά και την αγωνιστική απάντηση από αγροτικό κίνημα”, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στον Παλαμά Καρδίτσας.
Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή αναφέρεται στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, χαιρετίζει τους αγώνες του και καλεί αγρότες και κτηνοτρόφους να διεκδικήσουν δυναμικά τις λύσεις στα προβλήματα αυτά. Παράλληλα τους καλεί σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα στις 17 Δεκεμβρίου, ενάντια στον προυπολογισμό.
Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αποφάσισε επίσης να διοργανώσει πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στην Λάρισα, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν Ομοσπονδίες, Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι και κάθε αγρότης και κτηνοτρόφος ώστε όλοι μαζί να αποφασίσουν για τη στάση που θα τηρήσουν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος