Παιδιατρικό ιατρείο για τους οικονομικά ευάλωτους θα λειτουργήσει ο Δήμος Λαρισαίων

Τη λειτουργία παιδιατρικού ιατρείου, το οποίο θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε ανασφάλιστους και οικονομικά ευάλωτους πολίτες για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών τους, ανακοινώνει ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας. 

«Κύρια προτεραιότητά μας είναι η παροχή υπηρεσιών στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες. Η έναρξη λειτουργίας του παιδιατρικού ιατρείου είναι ένα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας για την υγεία, σε ένα πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Το παιδιατρικό ιατρείο παρέχει δωρεάν ιατρική φροντίδα στα παιδιά των οικογενειών που πλήττονται οικονομικά.

Στα επόμενα βήματα, προς αυτή την κατεύθυνση, περιλαμβάνεται και η παροχή υπηρεσιών από άλλες ιατρικές ειδικότητες, με στόχο να καλυφθούν, με ολιστικό τρόπο, οι ανάγκες υγείας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων», υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, Παναγιώτης Δαλαμπύρας, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου ιατρείου. 

Το Παιδιατρικό Ιατρείο θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Υγείας και Πρόληψης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, στο Δημοτικό Πολυϊατρείο (Ηρ.Πολυτεχνείου & 23ης Οκτωβρίου 119), κατά τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα 12:00-14:00, Πέμπτη 11:00-13:00 και Παρασκευή 11:00-13:00.

Για πληροφορίες και ραντεβού, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2410.233.430.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος