“Πάγωσε” η απόφαση για κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο

Οι αντιδράσεις φορέων και κατοίκων του Τυρνάβου ενάντια στο επικείμενο λουκέτο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που λειτουργεί στην περιοχή, φαίνεται πως “έπιασαν τόπο” και σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Τράπεζας,  αποφάσισε να παρατείνει τη λειτουργία του καταστήματος. Την πληροφορία μετέφερε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Λάρισας για το θέμα, ο Ιωάννης Πούπκος γενικός σύμβουλος της  ΓΣΕΕ.

Τα στοιχεία που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σχετικά με την ακολουθούμενη πολιτική των τραπεζών τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα είναι χαρακτηριστικό πως από το 2018 έχουν κλείσει, όπως ανέφερε, 385 τραπεζικά υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα εκ των οποίων τα 264 κατά τη διάρκεια της διετίας της πανδημίας ενώ ο αριθμός των υπαλλήλων μειώθηκε το ίδιο διάστημα από 40000 σε 32000 και η στόχευση, όπως ανέφερε είναι να “πέσει” στις 24000.

Ο κ. Πούπκος σημείωσε επίσης τις επιπτώσεις της πολιτικής αυτής  στην οικονομική ζωή και την επιχειρηματικότητα της κάθε περιοχής αλλά και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος