Padel για τα παιδιά από το Tennislife Club στη Λάρισα

Μια όμορφη εβδομάδα προσφοράς και αγάπης έφτασε στο τέλος της και ένα φιλανθρωπικό τουρνουά υποστήριξης και αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε επιτυχώς, αφήνοντας μόνο θετικό απολογισμό και χαμόγελα.

Padel για τα παιδιά από το Tennislife Club στη Λάρισα

Από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στο Tennislife Club, στη Λάρισα, φίλοι του αθλήματος Padel έπαιξαν και συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό τουρνουά που ενίσχυσε τις δράσεις του Συλλόγου Make-A-Wish Ελλάδος που βοηθάει παιδιά που πάσχουν από σοβαρές χρόνιες ασθένειες. Παράλληλα τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Padel για τα παιδιά από το Tennislife Club στη ΛάρισαΤο Tennislife Club διέθεσε το 50% των κρατήσεων όλης εβδομάδας καθώς επίσης και όλα τα έσοδα του φιλανθρωπικού τουρνουά Padel για το σκοπό αυτό. Παράλληλα στις εγκαταστάσεις του όλη την εβδομάδα λειτουργούσε φιλανθρωπικό bazaar του Make-A-Wish Ελλάδος, ενώ η εβδομάδα έκλεισε με εορταστικό event όπου συμμετέχοντες, φίλοι, παιδιά και γονείς απόλαυσαν hot dog και ζεστό κρασί σε μια εορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Padel για τα παιδιά από το Tennislife Club στη Λάρισα

Το Tennislife Club ευχαριστεί προσωπικά την κα. Καντώνια Εύη μέλος του Δ.Σ. και την κα Φανή Αγορογιάννη Υπεύθυνη των εθελοντών Λάρισας του Make-A-Wish Ελλάδος καθώς επίσης και όλους όσους προσέφεραν και στήριξαν την εκδήλωση. Να έχετε μια καλή, δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος