Π. Γκουτσίδης: Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε μια δύσκολη έδρα

Την ικανοποίηση του τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο νίκησε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με 2-0 στο πλαίσιο 4ης αγωνιστικής της Super League 2 ο προπονητής της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης.Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα έχουν ως εξής:
Ήταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα τα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία. Σε μια έδρα που ήταν και είναι δύσκολη για οποιοδήποτε αντίπαλο. Είχαμε σοβαρότητα, είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, αν εξαιρέσουμε κάποιες ολιγωρίες που δεχθήκαμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις για γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε ιδιαίτερα. Βάλαμε δυο υπέροχα γκολ. Παίξαμε γενικά καλά και συνδυάστηκε η νίκη μας με καλό ποδόσφαιρο. Αυτό ικανοποιεί και τον κόσμο και τον προπονητή. Το δυσάρεστο είναι ο τραυματισμός του Μάριου Όγκμποε, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Το σημαντικό είναι εάν μπορέσουμε να τον έχουμε την Κυριακή και με την απουσία του Κούστα θα δυσκολευτούμε λίγο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Θεσπρωτό. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμη μια νίκη, έτσι ώστε να προχωράμε σιγά -σιγά, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο πάντα τη νίκη, εντός η εκτός για να φθάσουμε στο τέλος να κάνουμε τη σούμα που λέμε στο ποδόσφαιρο και να είναι υπέρ μας.

Π. Γκουτσίδης: Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε μια δύσκολη έδρα
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ , Αλέξανδρος Νικολιάς δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και ευχήθηκε να είναι καλά ο Μάριος Όγκμποε.
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Ξέραμε και τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο σε ένα δύσκολο γήπεδο και δύσκολη έδρα γενικά, καλή ομάδα, ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο για εμάς. Από εκεί και πέρα, όλες οι ευχές μας είναι καλά και ο Μάριος, να μας βοηθήσει γιατί ο πρωταθλητισμός είναι πολύ δύσκολος και κάθε παιχνίδι σε αυτόν τον μαραθώνιο είναι σημαντικό και πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Απόλλωνα Λάρισας και να έχουμε όλη υγεία”.Π. Γκουτσίδης: Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε μια δύσκολη έδρα
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλης Μόρας δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα, τονίζοντας ότι στο τέλος η ομάδα του θα τα καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής ενώ στην ΑΕΛ ευχήθηκε να πάρει την άνοδο.
“Ικανοποιημένος είμαι από την προσπάθεια των παιδιών, από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι φοβηθήκαμε παραπάνω από ότι έπρεπε το παιχνίδι και το γνωρίζουν αυτό, απλά σήμερα κέρδισε αυτός που ήταν ποιο ουσιαστικός. Δεν θέλω να μιλήσω για την αντίπαλη ομάδα γιατί με απασχολεί πάρα πολύ η δική μου ομάδα. Με στενοχωρεί και το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, αδικούνε τους εαυτού τους. Το καλό είναι ότι δεν μπορείς να χτίσεις κάτι μέσα σε δυο με τρεις μήνες χρειάζεται χρόνος. Αυτά που έχουμε κάνει τα βήματα είναι πάρα πολύ καλά είναι πολύ μπροστά. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, προσπαθεί να δείξει ότι έχει και την ποιότητα για πετύχει αποτελέσματα τα οποία δεν περιμένει. Έχω κουραστεί να λέω ότι μια ομάδα δεν κερδίζει ποτέ τίποτα στο γήπεδο μόνη της. Εμείς είμαστε εδώ για να παλεύουμε σε κάθε ματς γιατί έχουμε ένα γολγοθά μπροστά μας, μαραθώνιος για τους άλλους για εμάς είναι μεγαλύτερος γιατί εμείς έχουμε -9, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι στο -3, οπότε πρέπει να καλύψουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο δρόμο για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον στόχο που έχουμε βάλει. Όσα εμπόδια και να έχουμε θεωρώ ότι μαζί με τα παιδιά θα τα καταφέρουμε, όσοι και να μείνουμε όσοι και να είμαστε, στο τέλος ξέρω ότι θα κερδίσουμε, αυτό που έχουμε θέσει από την αρχή. Να ευχηθώ στην ΑΕΛ τα καλύτερα, το ξέρετε ότι είναι μέσα από την καρδιά μου αυτό. Όλα τα παιδιά το εύχονται παρόλο που ήμασταν αντίπαλοι για 90 λεπτά. Όπως γνωρίζετε, περισσότερους Λαρισαίους έχουμε εμείς από ότι έχει η ΑΕΛ”.

Π. Γκουτσίδης: Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε μια δύσκολη έδρα
Ο μέσος του Απόλλωνα Λάρισας, Δημήτρης Λίταινας εμφανίσθηκε ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια της ομάδας του παρά την ήττα που γνώρισε από την ΑΕΛ.
” Ξέραμε ότι σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς στην έδρα μας. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του μας προετοίμασαν όλη την εβδομάδα κατάλληλα, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Είχαμε κι εμείς ευκαιρίες, όπως και η ΑΕΛ. Ίσως αυτοί ήταν πιο ουσιαστική από εμάς. Κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο πιεστικοί και ίσως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, πέτυχε η ΑΕΛ το δεύτερο γκολ. Έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, εκτός από την εμφάνιση. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε ένα γκολ για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Να ευχηθώ στην ΑΕΛ καλή συνέχεια, να πετύχει τους στόχους της και να ανεβεί στην Super Leagu 1 γιατί εκεί τις αρμόζει να βρίσκεται”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος