Ομιλία για το περιβάλλον και εθελοντική δράση καθαριότητας στη Ραψάνη

Η κλιματική αλλαγή είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της εποχής μας. Οι επιπτώσεις της γίνονται αισθητές σε όλο τον πλανήτη και επηρεάζουν τους ανθρώπους, τη φύση και την οικονομία.
Ολοένα και πιο συχνά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες, πυρκαγιές, παντού στον κόσμο. Οι εικόνες των καταστροφών που φτάνουν στα μάτια μας είναι ιδιαιτέρως σοκαριστικές.. Μάλλον δεν είναι συνετό να προσποιούμαστε ότι δεν μας αφορά… Είναι ώρα για γνώση και δράση!

Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 στις 6 μ.μ. η Τοπική Κοινότητα Ραψάνης του Δήμου Τεμπών προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους πολίτες, φίλους, επισκέπτες της Ραψάνης, τους συλλόγους και τους φορείς, σε μια μεγάλη εκστρατεία καθαριότητας, μια εθελοντική δράση προσφοράς για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, το παρόν και το μέλλον της Ραψάνης.
Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 και ώρα 11:30’π.μ. στον προαύλιο χώρο των Γραφείων της Κοινότητας στην κεντρική πλατεία Ραψάνης, θα πραγματοποιηθεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία της κας. Βαρβάρας Παναγιωτίδου, Διδάκτορος Βιολογίας, με τίτλο: “Τι να κάνουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή;”
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης καλεί, μικρούς και μεγάλους, να πάρουν μέρος γιατί, όπως τονίζει , μπορούμε να κάνουμε μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας για να βελτιώσουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε! Αξίζει τον κόπο! Σας περιμένουμε με χαρά στην αγαπημένη μας Ραψάνη!
Σημ.: Το Σάββατο Θα διατεθούν γάντια, σακούλες αποκομιδής, εργαλεία και θα προσφερθούν αναψυκτικά και την Κυριακή θα διανεμηθεί καλαίσθητο έντυπο ενημερωτικό υλικό στους συμμετέχοντες.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ