Οικογενειακό δράμα και στη Λαμία: Ανεμβολίαστο ζευγάρι άφησε ορφανά τα 3 του παιδιά (video)

Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες, που καταγράφονται λόγω covid 19. Ωστόσο συγκλονίζει η τραγωδία, που χτύπησε οικογένεια από την Λαμία, κατά την οποία το ζευγάρι -52 ετών η γυναίκα και 57 ετών ο άνδρας της- “έφυγαν” νικημένοι από τον κορονοϊό, με διαφορά 14 ημερών, μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Μητέρα και πατέρας νόσησαν ταυτόχρονα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο στις 23 Νοεμβρίου. Με μία ημέρα διαφορά διασωληνώθηκαν, καθώς οι επιπλοκές που τους προκάλεσε ο κορονοιός επιδείνωσαν ραγδαία την κατάσταση της υγείας τους.

Και οι δύο είχαν επιλέξει να μην εμβολιαστούν και φέρεται, πως είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.

Η ίδια κατέληξε στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ ο σύζυγός της παρέμεινε διασωληνωμένος. Δυστυχώς όμως, οι επιπλοκές από την Covid 19 του προκάλεσαν ανεπανόρθωτες βλάβες, με αποτέλεσμα να αφήσει κι εκείνος την τελευταία του πνοή την τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους τους, μα κυρίως, τα τρία παιδιά που είχαν αποκτήσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος