Οι νικητές του 2ου Αγώνα “Μυρμιδόνων Άθλος” στα Φάρσαλα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στα Φάρσαλα ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος», ένας αγώνας 21 χιλιομέτρων με υψομετρική 1.000 μέτρων και διαδρομή που περνά από το αλσύλλιο της πόλης, καθώς και από πολλά ακόμη αρχαιολογικά, ιστορικά και πολιτισμικά μνημεία.

Οι νικητές του 2ου Αγώνα “Μυρμιδόνων Άθλος” στα Φάρσαλα

Μεταξύ αυτών ο Πύργος Καραμίχου, οι παραδοσιακές δεξαμενές στο «Βαρούσι», το τμήμα του αρχαίου τείχους της πόλης στην περιοχή «Κατράνα», η Ακρόπολη και τα τείχη της, αλλά και οι ναΐσκοι του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Κυριακής.

Συνολικά στην αφετηρία βρέθηκαν 131 αθλητές, με την εκκίνηση να δίνεται από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα κ. Χρήστο Μπασαγιάννη.

Οι νικητές του 2ου Αγώνα “Μυρμιδόνων Άθλος” στα Φάρσαλα

Οι διαγωνιζόμενοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την άρτια οργάνωση του αγώνα, στον οποίο συνέδραμε πλήθος εθελοντών, καθώς και υπαλλήλων του Δήμου, αλλά και υγειονομικών. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, επιβραβεύοντας με διαρκή χειροκροτήματα την προσπάθεια των αθλητών, ενώ μικρά παιδιά είχαν συγκεντρωθεί δυτικά του αλσυλλίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Οι νικητές του 2ου Αγώνα “Μυρμιδόνων Άθλος” στα Φάρσαλα

Στην γενική κατηγορία πρώτος τερμάτισε ο Φιλάρετος Μπούκης (TIHIO RACE TEAM) με χρόνο 1:49:34, δεύτερος ο Φιλάρετος Κυριακάκης (VMAX TRAINING – ΣΜΝ ΛΑΡΙΣΑΣ) με χρόνο 1:53:22 και τρίτος ο Βαγγέλης Παπάς (VMAX TRAINING) με 1:53:23.

Στην κατηγορία των γυναικών στην πρώτη θέση τερμάτισε η Χρύσα Βλησσαρούλη με χρόνο 2:13:01, στην δεύτερη θέση η Ματίνα Γρηγοριάδου (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΗΣ) 2:26:22 και στην τρίτη η Φαρσαλινή Θώμη Κατμέρου (FARSALA RUNNING TEAM) 2:34:56.

Οι νικητές του 2ου Αγώνα “Μυρμιδόνων Άθλος” στα Φάρσαλα

Εκτός των πρωτευσάντων αθλητών, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην Farsala Running Team, στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας ως την πολυπληθέστερη ομάδα που συμμετείχε στον 2ο «Μυρμιδόνων Άθλο» και στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων για τη συμβολή του στην ασφάλεια του αγώνα. Τιμητική πλακέτα έλαβε και ο εκπρόσωπος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Βασίλειος Βασιλείου, που ήταν ο μέγας χορηγός του αγώνα.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Φαρσάλων, σε συνεργασία με την ΕΟΣΛΜΑ-Υ, το Farsala Running Team και τοn σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Μεγάλος χορηγός ήταν η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος