Ογδόντα οχτώ νέα κρούσματα στη Θεσσαλία εκ των οποίων 48 στη Λάρισα

Στα 88 ανέρχονται συνολικά τα νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν στη Θεσσαλία με την Λάρισα να πρωτοστατεί για μια ακόμη ημέρα με 48 κρούσματα και τα Τρίκαλα να ακολουθούν με 22 κρούσματα.

Σύμφωνα με την ειδική συντονιστική ομάδα, που συστήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης της covid-19 η κατανομή των κρουσμάτων έχει ως εξής:
Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 48 νέα κρούσματα Covid -19. Επτά κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Λάρισας και εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια ενώ 5 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Λάρισας και προέκυψαν δυο κατόπιν ινχηλάτησης και τρία κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Λάρισας. Επιπρόσθετα 7 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων και εξετάστηκαν τρία σε ιδιωτικά εργαστήρια ένα στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και τρία στο Γ.Ν. Λάρισας ενώ 1 κρούσμα επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο. Επιλογικά 28 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων δώδεκα σε ιδιωτικά εργαστήρια έντεκα στο Γ.Ν. Λάρισας τρία στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και δυο στο Κ.Υ. Ελασσόνας.

Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 22 νέα κρούσματα Covid -19. Οχτώ κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 14 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων έξι σε ιδιωτικά εργαστήρια και οκτώ στο Γ.Ν. Τρικάλων.

Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 10 νέα κρούσματα Covid -19. Τέσσερα κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 6 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων τέσσερα στο Γ.Ν. Καρδίτσας ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19. Δύο κρούσματα αποτελούν επαφές κρούσματος και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 3 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων δυο στο Γ.Ν. Βόλου και ένα Κ.Υ. Βόλου.

Στην περιοχή της Σκιάθου καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19. Και τα 3 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων, καθώς και κρούσματος από το εξωτερικό και προέκυψαν δυο κατόπιν ιχνηλατήσεως και ένα κατόπιν εξέτασης στο Κ.Υ. του νησιού.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ