Ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας

Τον ετήσιο χορό του, διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών, στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας. Στη διάρκεια της βραδιάς, κόπηκε η Βασιλόπιτα την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου σεβασμιότατος κ. Ιερώνυμος ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε τα μέλη του Συνδέσμου για την προσφορά τους στην κοινωνία αλλά και τη Διοίκηση για το δυναμικό στίγμα από τον πρώτο χρόνο της θητείας του.

Ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Μιχάλης Φωκάς στο δικό του χαιρετισμό αφού εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, έκανε ένα σύντομο απολογισμό έτους για τον Σύνδεσμο και ανέλαβε δεσμεύσεις για ακόμη περισσότερες δράσεις.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, οι Βουλευτές κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας, κα. Στέλλα Μπίζιου, κ. Βασίλης Κόκκαλης, κα Άννα Βαγενά, κα. Ευαγγελία Λιακούλη και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας

Τον ΑΔΦ Λάρισας, Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα εκπροσώπησε ο Ταξίαρχος Σπυρίδων Μπαρσάκης. Τον Διοικητή της 1η Στρατιάς/EU-OHQ Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο εκπροσώπησε ο Ταξίαρχος Ανδρέας Δούλης. Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Αθανάσιος Μέρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος