Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου για τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων και των αρμοδιοτήτων τους για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε.
Με αφορμή την απόφασή του, ο κ. Εσκίογλου δήλωσε τα εξής: «Η πόλη μας έχει ανάγκη από σταθερή διοίκηση, σοβαρή δουλειά και συνεργασία. Ως δήμαρχος, θεωρώ υποχρέωσή μου να αξιοποιώ όλα τα στελέχη της παράταξης που επιθυμούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη λειτουργία του Δήμου.
Με γνώμονα τη δικαιοσύνη, τη θεσμική τάξη, το συμφέρον των δημοτών, αλλά και τις ειδικές συνθήκες που δημιουργούν οι επαγγελματικές ενασχολήσεις ορισμένων, προχωρώ σε αναδιάρθρωση αρμοδιοτήτων, δίνοντας ευθύνες σε πρόσωπα που μπορούν να εργαστούν συντεταγμένα, με σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις και στο πρόγραμμα με το οποίο εκλεγήκαμε.
Λαμβάνοντας πάντα υπόψη πως οι θέσεις ευθύνης δεν είναι προνόμιο ούτε ανταμοιβή, συνεχίζουμε προσηλωμένοι στη δέσμευσή μας για δουλειά, συνεργασία και λογοδοσία. Η πόρτα της διοίκησης είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να συμβάλουν με πνεύμα ενότητας και θεσμικής ευθύνης. Προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί, για έναν Δήμο που λειτουργεί, που ενώνει και που υπηρετεί τους πολίτες.»
ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
Αναλυτικότερα, η απόφαση του Δημάρχου ορίζει τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως έμμισθους αντιδημάρχους του Δήμου Φαρσάλων με θητεία από 03.01.2026 μέχρι 02.01.2027, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:
1. Την κα. Σοφία Χατζηπλή του Λεωνίδα καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Διοικητικών , Οικονομικών Υπηρεσιών, Παιδείας και κατά τόπο της Δημοτικής Ενότητας Ναρθακίου
2. Τον κ. Νικόλαο Γκατζόγια του Αποστόλου καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας και κατά τόπο της Δημοτικής Ενότητας Ενιπέα
3. Τον κ. Σταύρο Κουκουλιό του Κωνσταντίνου καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αγροτικής Ανάπτυξης και κατά τόπο της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα
4. Τον κ. Δημήτριο Γούσια του Γρηγορίου καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού
Η αντιδήμαρχος κα. Σοφία Χατζηπλή ορίζεται Α’ Αναπληρώτρια Δημάρχου και θα αναπληρώνει τον Δήμαρχο και θα ασκεί τα καθήκοντά του σε περιπτώσεις απουσίας ή κωλύματος.
Επίσης, ο κ. Νικόλαος Γκατζόγιας ορίζεται Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και θα αναπληρώνει τον Δήμαρχο σε περίπτωση απουσίας και της Α’ Αναπληρώτριας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος