Νεκρός 88χρονος οδηγός αυτοκινήτου σε πλαγιομετωπική σύγκρουση έξω από την Αγιά

Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο δρόμο Λάρισας – Αγιάς στο ύψος του Βαθυρέματος, στην οποία έχασε τη ζωή του ηλικιωμένος άντρας.

Σύμφωνα με το όσα έχουν γνωστά, τα δύο Ι.Χ. αγροτικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στην προσπάθεια του ενός να στρίψει σε παρακείμενο δρόμο. Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του οδηγού του πρώτου οχήματος, ηλικίας 88 ετών ενώ τραυματίστηκαν οι επιβάτες του έτερου οχήματος, ηλικίας 45 και 67 χρονών. Οι έρευνες της Τροχαίας βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης.

Στο σημείο έσπευσαν 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο θάνατος του ηλικιωμένου άντρα ήταν ακαριαίος ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβάλλονται σε συνεχείς εξετάσεις, δίχως η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος