Nέες αθλητικές εκδηλώσεις στη Λάρισα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Τρείς νέες αθλητικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας τους επόμενους μήνες, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πρόκειται για:

το «SARANTAPORO MOUNTAIN RUN 2022» που θα πραγματοποιηθεί στο Σαραντάπορο Ελασσόνας στις 6 Αυγούστου 2022. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αγώνα ορεινού τρεξίματος 16 χλμ και παιδικό αγώνα 1 χλμ. Η εκδήλωση  είναι ευρείας απήχησης και αναμένεται να προσελκύσει αθλητές και φίλους του αθλήματος από όλη την Ελλάδα  συμβάλλοντας σημαντικά στην τουριστική, πολιτιστική προβολή και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, αθλητές και σε όλο το φίλαθλο κοινό.

το «Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ενηλίκων» που  θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Δ. Βασιλί Φαρσάλων στις 13 και 14 Αυγούστου. Το τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες ημίωρης διάρκειας τύπου NOCK OUT στο ειδικά για την εκδήλωση διαμορφωμένο Δημοτικό Γήπεδο του Βασιλί Φαρσάλων. συμμετέχουν  ομάδες ποδοσφαίρου Ανδρών Α΄ – Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Φαρσάλων.

– το «KALYVIA OLYMPUS TRAIL RUNNING» που θα πραγματοποιηθεί στα Καλύβια Ελασσόνας στις 30 και 31 Ιουλίου 2022. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ορειβατικό αγώνα δρόμου 20 χλμ. και αγώνα δρόμου 7 χλμ.

«Σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους, τους Δήμους και τους φορείς, συμμετέχουμε ενεργά στη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων που αποτελούν προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και την τοπική οικονομία, αναδεικνύοντας  τη Θεσσαλία σε πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος