Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις των μουσικών που ζητούν κατάργηση του Π.Δ. 85/22

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα οι μουσικοί της πόλης, από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, την Φιλαρμονική, από τον χώρου του σύγχρονου χορού καθώς και από την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 1 και 2 Φεβρουαρίου με αφορμή το Π.Δ. 85/22.
Στη συνέντευξη ειπώθηκε ότι “το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει μεγάλες και σημαντικές κινητοποιήσεις καλλιτεχνών και σπουδαστών Καλλιτεχνικών Σχολών με αφορμή το απαράδεκτο Π.Δ. 85/22.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας προγραμματίζοντας και άλλες πρωτοβουλίες ενημέρωσης τις επόμενες μέρες. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στην προετοιμασία της 48ωρης Απεργίας στις 1 & 2 Φεβρουαρίου”
Παράλληλα απεύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που οργανώνουν τα σωματεία των καλλιτεχνών:
Πρώτη μέρα Απεργίας: Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου : Συγκέντρωση – Συζήτηση στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στις 11:00 πμ για τις εξελίξεις στον κλάδο των καλλιτεχνών.
Δεύτερη μέρα Απεργίας: Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 11:00 πμ μπροστά στο Ά Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, Απεργιακό Συλλαλητήριο. Καλούμε όλα τα σωματεία καλλιτεχνών να προετοιμάσουν με τον δικό τους δημιουργικό – καλλιτεχνικό τρόπο την παρουσία τους στο συλλαλητήριο.
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, 11:30 πμ στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Ανοιχτή Γενική Συνέλευση διοργανώνει το παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ με καλεσμένους συναδέλφους καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων για την εκτίμηση των εξελίξεων, των κινητοποιήσεων καθώς και τον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος