Ν. Μπασδέκη – Α.Γραβάνης για τα αποτελέσματα των εκλογών

Την ερχόμενη Κυριακή “αναμετρώνται” στην κάλπη του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας για την προεδρία οι δύο πρώτοι της πρώτης ψηφοφορίας, η Νικολέτα Μπασδέκη και ο Αντώνης Γραβάνης. Αναφερόμενοι στα αποτελέσματα και τον επόμενο γύρο είπαν:

Νικολέτα Μπασδέκη:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντας μου την πρωτιά στη χθεσινή εκλογική διαδικασία.
Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας , καθώς και όλους αυτούς που έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα.
Στον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς. Τα προβλήματα του κλάδου μας είναι πολλά και αυξημένα. Οι θέσεις μου είναι γνωστές και ξεκάθαρες. Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μόνος του. Απεναντίας με ενότητα , σύμπνοια και ξεκάθαρες θέσεις μπορούμε όλοι μαζί παλιοί και νέοι σύμβουλοι να εργασθούμε για την ανατροπή του δυσμενούς κλίματος που έχει δημιουργηθεί για τους δικηγόρους.
Καλώ λοιπόν όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν και την επόμενη Κυριακή στις κάλπες, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια, με στόχο έναν επιστημονικό σύλλογο με αυξημένο κύρος στην κοινωνία, διεκδικητικό, παρεμβατικό, έναν σύλλογο δίπλα στον δικηγόρο και στον πολίτη”

Αντώνης Γραβάνης
“Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία του ΔΣΛ, και ιδιαιτέρως όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Με δεδομένες τις ιδιαίτερες δυσκολίες, που προκλήθηκαν από την πολυδιάσπαση του συνδικαλιστικού χώρου στον οποίο ανήκω, το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί μεγάλη δικαίωση του τίμιου και καθαρού αγώνα που έδωσα μαζί με την ομάδα υποψήφιων Συμβούλων της Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων Λάρισας.Ταυτόχρονα αποτελεί εφαλτήριο για μια μεγάλη ανατροπή στην επαναληπτική ψηφοφορία της επόμενης Κυριακής.
Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτή την ανατροπή είναι η υπέρβαση των προσωπικών σκεπτικών και η πρόταξη του κοινού συμφέροντος, υπό την έννοια της διασφάλισης μελλοντικής προοπτικής για τον ΔΣΛ. Στο πλαίσιο της προεκλογικής επικοινωνίας, εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοι υποψήφιοι σύμβουλοι, καταθέσαμε την πιο ολοκληρωμένη και ρεαλιστική πρόταση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη σταδιακή αναβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος σε τοπικό και γενικό επίπεδο. Επιπλέον, ευαγγελιστήκαμε μια νέα νοοτροπία και αρθρώσαμε έναν νηφάλιο προεκλογικό λόγο θέσεων, προτάσεων και επιχειρημάτων, δίχως να εμπλακούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Τα διλήμματα που πλέον τίθενται για τον Λαρισαίο δικηγόρο είναι ξεκάθαρα: Σύγχρονη πρόταση ή οπισθοδρόμηση; Ρεαλισμός ή βερμπαλισμός; Μέλλον ή παρελθόν;
Οι Λαρισαίοι δικηγόροι διαθέτουν νου και κρίση και καλούνται να δώσουν τις απαντήσεις με την θετική τους ψήφο, προσερχόμενοι στην κάλπη την Κυριακή 03.12.2017”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος