Ν. Ανδρουλάκης από Λάρισα: Το ΚΙΝ.ΑΛ. πρωταγωνιστής στη νέα εποχή

“Ο σημερινός δικομματισμός διχάζει και δεν ενώνει, δεν δημιουργεί τις συνθήκες γόνιμου διαλόγου, δεν προσφέρει στον τόπο. Άρα η αναγκαιότητα να αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική παράταξη είναι μεγάλη και χρειάζεται για να ακουστεί η φωνή της προόδου και του ρεαλισμού και του προγραμματικού λόγου που οδηγεί στην αλλαγή σελίδας στον τόπο. Για ευημερία, σταθερότητα και εθνική αξιοπρέπεια. Αυτές είναι οι αγωνίες μας” υποστήριξε ο  υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκος Ανδρουλάκης που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Λάρισα στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία και απευθύνθηκε σε φίλους και ψηφοφόρους του παλαιού ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝ.ΑΛ. στην ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ν. Ανδρουλάκης από Λάρισα: Το ΚΙΝ.ΑΛ. πρωταγωνιστής στη νέα εποχή

Σκοπός του κ. Ανδρουλάκη είναι, όπως σημείωσε να: “Ενώσω τη φωνή μου με όλους εκείνους που θέλουν η παράταξή μας να ξαναπρωταγωνιστήσει και να έρθει μια νέα εποχή, διαφάνειας κι αξιοκρατίας στη χώρα”.

Αναφορικά με το debate και την αποχή του κ. Γιώργου Παπανδρέου από αυτό δήλωσε πως “πρέπει να γίνει και θα γίνει γιατί πρέπει να υπάρχουν δεσμεύσεις από τον κάθε υποψήφιο, που θέλει να πάει την παράταξη και πάνω απ’ όλα που θέλει να πάει την πατρίδα. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συμμετείχαν όλοι στη συζήτηση αυτή που θα είναι μία συζήτηση ιδεών και θέσεων».

Ν. Ανδρουλάκης από Λάρισα: Το ΚΙΝ.ΑΛ. πρωταγωνιστής στη νέα εποχή

Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας του κ. Ανδρουλάκη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Φώφης Γεννηματά και της Φανής Αγορίτσας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος