Ν. Ανδρουλάκης από τη Λάρισα: «Να κάνουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη»

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα, ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, ενώ στη συγκέντρωση μίλησε και ο Νίκολας Σμιτ.

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση, με όγκο και παλμό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στο κοινό της Λάρισας, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα για την προεκλογική περίοδο από τη Θεσσαλία.

Κάλεσε τον κόσμο να δώσει μία ηχηρή απάντηση στο «αλαζονικό 41% της κυβέρνησης». Επίσης κάλεσε από τη Λάρισα κάθε δημοκράτη πολίτη να ενώσει δυνάμεις για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

 «Το ΠΑΣΟΚ – συνέχισε –  ήταν είναι και θα είναι η παράταξη που θα εκπροσωπεί τον προοδευτικό κόσμο. Οι ευρωεκλογές είναι ένα βήμα. Η κρίσιμη μάχη είναι οι επόμενες εθνικές εκλογές. Να αγωνιστούμε απέναντι στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Να δώσουμε αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική αξιοπρέπεια, για την Ευρώπη των λαών, της αλληλεγγύης, για την Ευρώπη που αγωνίζεται καθημερινά για να είμαστε φάρος δημοκρατίας και σεβασμού του κράτους δικαίου.

Ν. Ανδρουλάκης από τη Λάρισα: «Να κάνουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη»

Στο πλαίσιο της ομιλίας του στην κεντρική εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Λάρισα, ο υποψήφιος Νίκολας Σμιτ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αύξηση των ποσοστών της ακροδεξιάς.

Ν. Ανδρουλάκης από τη Λάρισα: «Να κάνουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη»

«Απλώς πρέπει να κοιτάξουμε γύρω μας για να δούμε τη ζημιά, που έχουν ήδη κάνει τα ακροδεξιά κόμματα στο κράτος δικαίου, στα δικαιώματα των γυναικών και των μειονοτήτων και στις δημοκρατικές μας αξίες σε πολλά κράτη μέλη της ΕΕ. Το βλέπουμε: Στην Ιταλία όπου η Μελόνι επιτίθεται στην ανεξαρτησία του Τύπου και στα δικαιώματα των γυναικών. Στη Φινλανδία όπου το Κόμμα των Αληθινών Φινλανδών επιτίθεται στο δικαίωμα στην απεργία. Στην Ουγγαρία όπου η κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν επιτίθεται στην ελευθερία του Τύπου, στην κοινωνία των πολιτών και στα δικαιώματα των LGBTI. Στην Κροατία, στην Ολλανδία και στην Ιταλία, όπου το ΕΛΚ συνασπίζεται με την ID, το κόμμα της Λεπέν και το AfD. Και τώρα στην Ευρώπη η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν άνοιξε την πόρτα για να συνεργαστεί με την ακροδεξιά ECR. Και το ID και το ECR είναι εξτρεμιστικά κόμματα, είναι δηλητήριο για τη δημοκρατία μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος